Vores efterskole: En skole med fokus på natur, outdoor, adventure, rejser og studieture

Vores idrætsefterskole i det smukke Midtjylland har helt sikkert noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende efterskole, der byder på mange forskellige studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sportsefterskole, og vægten lægges af denne grund naturligvis på sport. Du kan derfor blandt andet vælge imellem sportsgrene som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på mere end bare idræt og sport. Med sin smukke placering på den midtjyske hede giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan prøve kræfter med sjove og aktive linjefag – blandt andet adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, lige meget hvad du vælger at fokusere på.

Efter efterskolens almindelige undervisning, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i form af de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men helt bestemt også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture. Den ene af rejserne går til Norge, og her får de elever med outdoor som fokusfag, chancen for at opleve en nat udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at tilrettelægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

På trods af vores efterskole officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du her vil finde adskillige fokusfag, der tiltaler dig – også hvis du ikke er til sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>