Vores efterskole: En efterskole med fokus på rejser, studieture, adventure, outdoor og natur

Vores efterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en alsidig efterskoleder kan prale af at have mange forskelligartede fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og der fokuseres af denne grund selvsagt på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem grene af sport som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Skolen byder dog også på mere end idræt og sport. I kraft af de smukke omgivelser lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan blive udfordret af interessante og udfordrende fokusfag – blandt andet outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design i stedet. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig et sjovt og spændende år, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens undervisning, er der også rig mulighed for at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i form af de forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det kan både ske i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to udlandsrejser. Én studietur går til Norge, og på denne tur får de elever, der har fokusfaget outdoor, lejlighed til at sove i den skandinaviske vildmark. Studietur nummer to har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at arrangere. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

Trods det at efterskolen officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde flere fag, der fanger din interesse – også selvom du ikke bryder dig om sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>