Vikarbureau vil være en fortræffelig løsning for enhver virksomhed

Finder jeres firma et vikarbureau, får I utallige privilegier. For et firma er det rigtige vikarbureau nemlig på mange måder en perfekt hjælp. At personalesammensætningen konstant er lige som den skal være uden at skulle bruge kræfter på ansættelser og fyringer i henhold til jeres aktuelle belastning, kan I frem for alt helt gnidningsløst sikre sig. Dvs., at jeres virksomhed kan regulere antallet af medarbejdere efter jeres aktuelle behov i forhold til afgrænsede perioder med spidsbelastning eller mangel på ordrer. En oplagt ordning, fx ved personalets ferie, sygdom, sæsonbetonet spidsbelastning og meget mere, kan et vikarbureau være som følge heraf.

Undertegnede anvendte i det første halvandet års tid i afdelingen utallige ressourcer på ansættelser samt fyringer af personale, med et job som HR-medarbejder i et mellemstort firma i forlagsbranchen. Ved et netværksmøde fortalte en gammel læsepartner fra universitetet, der ligeledes er personaleansvarlig i et lignende firma, om deres gode samarbejde med et vikarbureau. Hvor meget succes & gode erfaringer hendes afdeling i og for sig havde fået med deres samarbejde med dette vikarbureau, forbavsede mig i forbindelse med dette. Hvor meget man faktisk kan placere hos et vikarbureau, kom tilmed bag på mig. Et særdeles godt sammenspil med det samme vikarbureau, som deres, har vores firma lige siden den samtale udviklet. Sikret os vikarer havende kompetencer, som passede til vores aktuelle behov & job med det samme, har konsulenter fra vikarbureauet uden tøven, mange gange, hvor vores firma har skullet anvende assistance i en enkelt dag eller eventuelt i op til et halvt års tid. At de fleste af de udsendte vikarer har løst opgaver for netop dette vikarbureau i lang tid, bliver vores fordele med samarbejdet.

Hvilke vikarer, som er i stand til at yde den mest optimale hjælp, har vores vikarbureau som følge deraf et godt udgangspunkt for at vide. Imens vores virksomhed kun skal af med en fast sats i timen direkte til vikarbureauet, ordner vikarbureauet desuden alt arbejde med selve lønudbetalingen, indbetaling til pension mm., sammen med denne form for samarbejdsaftale. Til at begynde med anvendte vores virksomhed udelukkende dette vikarbureau ifm. vikarordningen en gang imellem, når det spidsede til. Nogle af vores øvrige personaleopgaver, var det tilmed muligt for os at give til vikarbureauets konsulenter ved projektansættelser plus i forbindelse med fastansættelse af medarbejdere, så snart vi i HR-afdelingen lærte dem bedre at kende.

At vores vikarbureau har kendt kravene i virksomheden og de forskellige kandidater rigtigt godt, viser de samlede erfaringer. Vikarbureauet har derfor evnet at indkredse en præcis beskrivelse af jobbets indhold med afsæt i vores aktuelle situation, og bagefter etablere vores kontakt til de allerbedste kandidater plus lave færdighedstests og personprofilanalyser af aspiranterne for vores firma. Desuden har vi i vores virksomhed nydt godt af konceptet ved navn Try & Hire, hvor vores virksomhed efterfølgende et vikariat på tre måneder kan ansætte medarbejderen fast uden at få flere omkostninger til vikarbureauet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>