Vi har vores eget bukkeværktøj

Vil du vide noget om rør, som fx udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning? Profilvalsning & bukning af rør har fået en plads som et fordelagtigt alternativ inden for rørbearbejdning til svejsede løsninger. Med bukning af rør vil det dog ikke blot være muligt at nedbringe udgifterne til indkøb af nye rør. Hvis I implementerer anvendelsen af rørbukninger i produktionen, kan det som udgangspunkt være en måde at få en løsning, der er specialtilpasset til jeres virksomhed og har et mere æstetisk resultat. Dertil er rør, der er bukkede nemmere at gøre rene og vejer mindre. Hvis I som virksomhed træffer et valg om at bruge os som jeres leverandør af bukning af rør, for eksempel udstødningsrør, samt anden rørbearbejdning, er I garanterede, at jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver tilvirket med udgangspunkt i ethvert tænkeligt behov i jeres virksomhed. Som virksomhed råder vi nemlig ikke blot over nogle af Nordens mest erfarne fagfolk i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget produktionsværksted, laver vi desuden det meste af det bukkeværktøj samt de individuelt tilrettede bukkematricer, vi bruger ved bukning af kedelrør, udstødningsrør, sværvæggede og tyndvæggede rør.

Derfor kan vi med garanti tilfredsstille ethvert behov. Før vi begynder vores produktion af en ordre på rørbukning for jer, udfører vi et fixtur ud fra en prototype. Denne udarbejdes i øvrigt på baggrund af en tegning, som vi får tilsendt fra jer og selv producerer i svejsebøjninger. Derefter laves den aktuelle rørbearbejdning og bukning samt senere bukninger af rør ved hjælp af det speciallavede fixtur. Af den årsag kan vores specialister fremstille bukkede rør, der kan matche de aktuelle forhold i jeres virksomhed. Foruden rørbukning og rørbearbejdning samt fremstilling af professionelt bukkeværktøj, udfører vi tillige forskellige former for valsning af rør og profilvalsning. Uanset opgavens art udfører vi den til attraktive priser på serier helt ned til fem rør. Ud over profilvalsning tilbyder vi en efterbehandling, som tilfredsstiler jeres ønsker og behov, mens vi udfører rørbukning af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores firmas store viden såvel som ekspertise gør, at vores specialister pt. laver alverdens opgaver for firmaer fra et væld af erhvervsgrene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>