Undertegnedes beherskede kompetencer inden for oliemotorer og kraneftersyn og om ikke at have nogen som helst viden om hvordan reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger og hydraulikmotor fungerer

Gemalen har fået sig et fuldtids profession hos et godt foretagende, der jobber med kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger , ht.hvht.dk/lynkoblinger, , oliemotorer , ht.hvht.dk/oliemotorer, og hydraulikmotor , ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulikmotor, . Troels er temmelig uerfaren inden for branchen og han har ikke det store kendskab til lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor, kraneftersyn og oliemotorer endnu. Heldigvis kan jeg udlægge fra ham, at dem han arbejder med virker ganske sympatiske og super kompetente. inden længe bliver dygtigere, sådan at han bedre kan assistere kunderne.

Når det gælder mig selv ved jeg (naturligvis) ikke en skid om lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor, oliemotorer og kraneftersyn. Jeg kan sandsynligvis regne ud hvad kraneftersyn er. Det må indebære at gennemgå, at den pågældende kran ikk skal repareres og ikk pludselig risikerer at falde ned eller sådan noget. Reparation hydraulisk cylinder, lynkoblinger og hydraulikmotor kender jeg derimod ikk. Oliemotorer har jeg ligeså først og fremmest styr på fra farfars motorbåd og oliefyr. I virksomheder – ingen erfaring.

Således er det ikke denne blogger, husbonden bør spare med med hensyn til oliemotorer, hydraulikmotor, lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre og kraneftersyn. Men jeg er mere erfaren når det gælder at være på en ny jobsituation, så det har jeg og manden rigtig gode snakke angående til aftensmaden.