Synes nogle af jer at undertegnede skal organisere kostumetemafest omhandlende 80’er look? Mine veninder samlet i 80’er outfit

Har jer været opmærksomme på, at der er ret meget 80’er look der er retur i modebilledet?. Jeg finder det uhyre sjovt. Fordi i de her år begynder vi os at nærme os, at 80’er outfit jeg som mindre barn tullede rundt i er blevet populært nu igen. Nu hvor både 80’er look og 70’er look er smart – undertegnede har i lørdags opdaget brede kassebukser i forretningerne. Dermed må 90’erne også komme om kort tid.

Nu bli’r jeg mega stimuleret af det her skriv omkring 80′er look og 80′er outfit. Jeg får helt trang til at overtale mine veninder og venner til temaparty med 80′er look ,hvor vi alle sammen har påklædt sig 80er outfit og hygge til diskomusik.

Leder du efter et 80’er outfit til udklædningsfesten eller såmænd bare fordi du synes, 80’er look er flot? Shop i forretninger med udklædning efter 80′er outfit og forbind de sager du finder dér i 80’er look med accessories og tøj fra highstreet butikkerne. Der er optimistiske muligheder for at finde gemacher, bemvarmere og smykker i 80’er look passer passer til 80’er outfit i almene butikker. Men kostumebutikker er et smart sted at købe et fint 80ér outfit, i det tilfælde at du er travl. De har rimelige priser og enormt udvalg af accessories og kluns med 80’er look.