Som selvstændig i en virksomhed er kompetent lønservice fundamentalt

Jeg har meget at huske, hvis du nys er blevet chef. Idet man er herre af egen virksomhed, er det ekstremt nødvendigt at få en kompetent lønservice. Til alt held har jeg opdaget den bedste løn-samarbejdspartner. Det her er en virksomhed som tilbyder lønservice, og som tager ansvar for det administrative af lønudbetaling, tidsregistrering, projekter, produktion/job samt medarbejderstaben. Det er faktisk altid kompetente og positive medarbejdere, der forvalter vores lønservice samt de resterende funktioner.

Indtil videre har jeg i hvert fald været glad for mit valg, ligegyldigt om mit firma blot har benyttet dem i lidt kort tid. Jeg kan udelukkende sanse, at lige her har jeg at gøre med en lønservice som har rigtig solid karat. Min partner og jeg kan undgå at være bange for om de indviklede, forvaltningsmæssige byrder føres ud i livet. Og skulle der være nogle ting, vi ikke er sikre på, da tilbyder de foruden lønservice ydermere eminent god briefing.

Udover at tage ansvar for firmaets lønservice, klarer de også alt, der drejer sig om tidsregistrering. Det betyder, at de noterer samtlige faktorer når det gælder sygefravær, fleks, overarbejde, lønninger plus rapportering. Indtil videre har vi i størst grad brug for kun helt almindelig lønservice, fordi jeg blot har ansat 6 fastansatte. Men idet mit firma er endt med at være stort, er det mega praktisk, at hver fastansatte selv er i stand til at gå ind i netværket og derfra får overblik over fravær og dertil følge med i løn, feriedagene og lignende. Derfor er jeg yderst tilfreds med vores samarbejdspartner inden for lønservice, p.g.a. at vi kan se store muligheder såvel i øjeblikket som i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>