Solpaneler & fine priser

En solfanger danner elektricitet ved hjælp af solenergi. Dette kaldes den fotoelektriske effekt. Solceller er bestående af skiver af silicium, et metalpanel, et metalgitter og et lag af glas. De ligger i firkantede felter på folks tag. En solfanger er gavnligt for ikke kun dine udgifter, men tilmed miljøet. Solceller priser bliver desuden hele tiden lavere.

Slip af med dyre opgørelser og miljøbelastning med solpaneler. Gode solfangeranlæg, priser der er betalelige sammen med kompetent instruktion – det er noget vi kan præsentere. Vi udbyder solfanger i super kvalitet med ydelse på helt op til 6.992 KWh per år. Vi står på spring til at rådføre ift. hvilken type foruden format på solpaneler, der er bedst til det enkelte hus. Herved indkredser vi endda også den mest ideelle løsning med solenergi ift. solcelleanlæg priser til dig.

Solpaneler er dyrt at få, men til gengæld er elektricitet omkostningsfrit alle årene derefter. Grundet det er et solcelleanlæg en virkelig god investering. Vi indkøber solfangere i god tysk kvalitet og sælger uden mellemled til køberen. Derved findes der ingen mellemforhandlere til at hæve udsalgsprisen, og derfor kan vi tilbyde en solfanger til rimelige og gode priser. Desuden kan man fastholde prisen på el i 30 år med et solcellepanel.

Drømmer du om at undgå opstigende dyre elregninger samt, at du skænker huset den mest klimavenlige energikilde? Med en solfanger har du garanti for, at du ikke bidrager til CO2-udslip eller laster vores miljø på anden vis. Vi giver dig en gylden mulighed for at henlægge din strøm på elektricitetsnettet takket være vores Nettoafregningsordning. Det giver dig faktisk en mulighed for med ét at købe den strøm, du skal anvende i årene der kommer, og praktisk set vil din elmåler komme til at bevæge sig langsomt, hvis solfangeranlægget laver mere el, end du bruger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>