Sklerose behandling med Interferon Beta fra Merck Serono gør det muligt at slå ned på autoimmune sygdomme

For nyligt ramte ulykken min ellers så rolige hverdag. Jeg har i et stykke tid været yderst uoplagt såvel som haft en besyndeligt snurrende fornemmelse hele tiden. Ikke desto mindre var både jeg og min mand på ingen måde indstillet på det chok det var, da lægen fortalte os om diagnosen. Efter en masse neurologiske undersøgelser på Skejby var dommen nemlig klar; jeg lider af multipel sklerose, som er en af de mest frygtede autoimmune sygdomme.

I den første tid efter, at jeg havde fået diagnosen, har min største bekymring været, hvordan det vil influere på mig selv og ikke mindst for min kæreste og vores to børn, at jeg nu lever med sklerose. Er det f.eks. stadig muligt for os at tage sammen på ferier i udlandet, og kan jeg tumle udenfor med mine skattebasser? Nu er mig og min mand begyndt at undersøge behandlingsmuligheder, da jeg overhovedet ikke er parat til at sige farvel til de ting.

En af de mest effektive muligheder til at bekæmpe autoimmune sygdomme som multipel sklerose er helt sikkert Interferon Beta medicinen fra Merck Serono. Det skyldes, at Interferon Beta sklerose behandlingen sætter en effektiv stopper for den ødelæggelse af nervecellernes beskyttende lag, som multipel sklerose medfører. Med lægemidlet fra Merck Serono kan man derfor ofte både forlænge mellemrummet mellem attakerne og reducere deres skadelige virkning.

Jeg vil ikke desto mindre spørge, hvorvidt der er en eller flere herinde, der vil dele nogle erfaringer om bivirkninger såvel som resultater ved behandling med Interferin Beta mod multipel sklerose, inden jeg går i gang med Merck Seronos behandling?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>