Rytme i din krop? Dét kan du benytte på en efterskole – dans

Er du på udkig efter en efterskole, Midtjylland? Der var jeg sidste år, jeg tror, at det har været den allerbedste periode nogensinde. En efterskole: Midtjylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Min skole var en idræts- og sportsefterskole, med dette menes efterskole med fitness plus en skole, som havde et bredt udvalg af sportsgrene. Eksempelvis var det en efterskole: fodbold plus basketball etc. Det var også en efterskole – musik og dans samt en efterskole – design. Noget af det allerbedste ved skolen var efter min mening, at det var en efterskole; adventure.

Min efterskole; Midtjylland havde mange gode ting, og dem vil jeg gerne forklare mere om. Selvfølgelig havde den alle de obligatoriske, faglige fag, men den havde samtidig alle mulige valgfag. Ud fra den betragtning at det var en sports-/idrætsefterskole, dyrkede man motion hver dag. Jeg kunne faktisk ikke lave nok motion til slut, og dermed var det rigtig skønt, at det ligeledes var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole/sportsefterskole og efterskole – fitness vil være gavnlig for dig, hvis du gerne vil have mere energi og har brug for at blive mere frisk og sund og tilmed glad.

Næsten alle idrætsgrene kan jeg rigtig godt lide, og da det var en efterskole med boksning, en efterskole: fodbold og efterskole – basketball m.fl., måtte jeg lave alt det sport, jeg ville. Desuden var det en efterskole med dans, og ærligt talt endte det med, at jeg blev virkelig begejstret over at danse. En efterskole: basketball, en efterskole; boksning, en efterskole – fodbold samt en efterskole – dans vil være god til dig, hvis du har brug for at dyrke nogle forskellige genrer inden for sport, og hvis du er meget glad for sport samt at have det morsomt sammen med dine venner og veninder.

Ovre på min efterskole blev jeg oplært i at musicere med adskillige instrumenter, da det desuden var en efterskole: musik, hvilket var meget interessant. Jeg blev samtidig oplært i at designe samt sy tøj, for det var nemlig en efterskole: design. En efterskole med musik og en efterskole: design er belejlig for dig, såfremt du er vild med at beskæftige dig med mange aktiviteter, eventuelt noget som du ikke har prøvet forinden, og hvis du vil hygge dig i selskab med dine venner/veninder.

Nu til det, jeg var gladest for ved skolen. Skolen var en efterskole med adventure. Vi lavede flere udendørs aktiviteter, og det nogle gange var udfordrende, men rigtig fedt! Eksempelvis lærte jeg at klatre i bjerge, sejle i floden + leve i ”den farlige natur.” En efterskole; adventure er gavnlig for dig, hvis du er tosset med at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for adventure gjorde vores fællesskab på skolen meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>