Rørbukning samt produktion af bukkematricer og profilvalsning

Profilvalsning og rørbukning er i løbet af kort tid blevet et gunstigt alternativ til traditionelle svejsede rørløsninger. Med bukning rør kan man imidlertid ikke kun gøre omkostningerne til indkøb af rør lavere. Når I går over til anvendelsen af rør, som er bukkede i produktionen, kan det oftest være en genvej til at sikre en rørløsning, som er designet til behovene i jeres virksomhed og har en flottere finish. Samtidig er bukkede rør lettere at rengøre og vejer mindre.

Såfremt I som virksomhed vælger at bruge os som leverandør af rørbukning såvel som anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at de bukkede rør bliver bukket med udgangspunkt i behovene i jeres virksomhed. Vores virksomhed råder nemlig ikke blot over flere af de førende fagfolk ift. rørbukning og rørbearbejdning. I vores produktionsværksted, producerer vores specialister desuden det meste af det bukkeværktøj og de individuelt tilrettede bukkematricer, vi benytter. Dermed kan vi indfri ethvert tænkeligt behov i jeres virksomhed.

Førend vores rørbukningsspecialister begynder den egentlige rørbukning, udarbejder vi en skabelon efter en original protype. Den enkelte prototype udarbejdes i øvrigt på baggrund af en model eller en skitse, som vi modtager fra jer eller selv svejser. Derefter udføres den første rørbukning såvel som efterfølgende bukninger på baggrund af dette fixtur. Af den årsag kan vi sikre, at de bukkede rør svarer til jeres virksomheds ønsker og behov.

Ud over bukning af rør samt produktion af professionelt bukkeværktøj, kan vi desuden udføre forskellige former for valsning af rør og alle former for profilvalsning. Alt sammen til attraktive priser på rørserier helt ned til fem rør. Desuden kan vi udføre en hvilken som helst slags efterbehandling, mens vi bukker rør af radier i alle størrelser. Vores virksomheds bredtfavnende viden samt ekspertise bevirker, at vores medarbejdere i dag laver mange forskellige opgaver for adskillige kunder fra talrige arbejdsområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>