Rekruttering, København er ret vigtigt for selskaber

Mit daværende arbejde fandt jeg via rekruttering i København. Det var mit arbejde længe, og jeg var desuden glad for det. Jeg blev dog afskediget, dermed benyttede jeg mig af outplacement, København, som var en god hjælp for mig. Men nu har jeg skaffet et nyt arbejde ved brug af et vikarbureau i København, og det ser ud til at være et glimrende job, hvilket jeg nok også skal blive vild med.

Det er snart ni år siden, jeg fik fat på en virksomhed, der tog sig af rekruttering, København. Da mit tidligere firma så havde brug for en ny kollega og fik fat i rekrutteringsfirmaet, opdagede de mig i databasen, og dermed fik jeg et jobinterview. Det endte med, at jeg blev ansat. Rekruttering i København var meget nemt, og jeg kan lægge et godt ord ind for det til både arbejdsløse og selskaber. Da der skulle forekomme nedskæring på arbejdet, blev jeg opsagt, og det chokerede mig. Til alt held havde chefen noget tid inden kontaktet et firma, der ordnede outplacement – København, og det hjalp mig med at komme mig over det.

Bureauet med outplacement – København kom med et forslag, at jeg skulle ringe til et vikarbureau København, hvilket jeg gjorde. En ansat i et selskab, der mindede om mit forrige, gik på langtidsvarende ferie, så jeg fik derfor et vikariat på 1 års varighed. Dog tror jeg, at jeg evt. vil blive fastansat bagefter vikarjobbet. Vikarbureau, København gjorde det rigtig nemt for mig at skaffe et nyt job og simpelt for mit nye selskab.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>