På et højskoleophold, skal du udforske din kærlighed, dersom du ejer betydelig interesse for højskole journalistik

Lige efter 9. klasse mener en del teenagere, at de ej virker helt klar til gymnasiet. At de ej er modne nok, samt at de ikke ved, hvad for en retning, de bør tage, kan grunden være. At få et skoleår for at udvikle selvstændighed plus udforske forskellige evner, vil blive vildt sundt plus lærerigt. At bruge et højskoleophold, er en god metode, at gøre dette på. Således oplever teenagerne et skoleår væk fra sin mor & far, hvilket giver modenhed samt selvtillid, samtidig med at man gives chancen for at dyrke anderledes fagområder end folkeskolen tilbød.

Hvorvidt det forbliver det, man får lyst til at lave altid, kan man ved hjælp af et højskoleophold undersøge, og benytte hele året på at undersøge denne passion, idet man for eksempel føler sig vild med højskole musik. Vi har både sammenspil, soloundervisning samt timer i produktion af musik, så højskolen besidder musik til samtlige interesser. Ligeså gælder, når din kærlighed ligger indenfor højskole kunst. Her tilbyder vi hvad som helst fra billedkunst og keramik til beklædningsdesign plus arkitektur. Virker du hellere til højskole journalistik? Et år, hvor du gives en smag for fagområdet, kan her bestemt hjælpe med at vælge, om dette er din fremtidige karriere. Vi skaber opmærksomhed på al slags kommunikation & debat, der gør dig klar til en karriere i den globale sammenhæng.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>