Nu tilbygges mit hjem omsider igen en altan

Imens jeg boede hjemme, fandtes der faktsik altid altan i vores ejendom. Jeg har en bred vifte af gode ting at liste i relation til altaner og lejligheder, da disse indretninger giver adskillige fortrin. Glaspartiet udad mod hjemmets altan gør sekundært, at der genereres mere lys i det respektive rum. Fordi ellers kan små lejligheder egentlig have en tendens til at virke for mørke. Som en andet argument er det muligt i de mørke tider gå uden for på ens private altan af alle ejendommens altaner og føle, hvor stor en mængde bukser og trøjer, man er tvunget til at iklæde sig. Denne feature kan man klart glæde sig over på alle årets dage. Mest udtalt er altaner selvfølgelig en kæmpe fordel mens det er sommer, for der kan man have de bedste grillfester, og som 4 år havde min far sat en mindre minisandkasse uden for på vores altan. Min far + mor virkede egentlig en nuance nere solbrun sat over for andre mennesker, og jeg synes, det er naturligt, at personer med rådighed over lækre altaner eksponeres for temmelig meget mere sol end dem, der ej kan sidde på altaner. Folk som her haver, vil komme til at være i endnu højere grad brune.

Min familie har alle årene haft skønne altaner og nøjagtig herfor, har det virkelig været hårdt at have en lejlighed langt fra altaner på bygningen her de første år, mens jeg var flyttet til min egen adresse. I den grad var jeg derfor meget jublende, dengang jeg modtog et fællesbrev fra bestyrelsen for nyligt. I brevet kommunikerede bestyrelsen, at der skal laves en skøn altan til hver eneste hybel i boligen. Jeg har manglet en praktisk altan længe, det vil sige at det kommer til at være dejligt at få lavet en altan udenfor. Den fremtidige altan skal tilbygges lige ud for min stue, derfor er det faktisk helt perfekt. Det forøger egentlig en stue med et udendørs solfyldt rum, og det er der stort behov for. Så kan jeg gå ud i den udendørs luft på en skøn altan i lige linje fra min stue. Fordi jeg har lejlighed allerøverst bliver det sådan en markant forbedring. Jeg kan derfor ikke begejstres for meget samt fremhæve funktionaliteten ved flotte altaner sufficient.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>