Næste mulighed som ledig: Jeg er blevet tilmeldt et vikarbureau Allerød, hvor jeg har min hverdag.

Undertegnede har nu været på jobjagt i tæt på et år, så jeg må springe ud i noget nyt. På den baggrund har jeg kontaktet vikarbureau Allerød » http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81,. Jeg er uddannet inden for statskundskab, men der er hård konkurrence, og jeg er ikke så erfaren. Så måske er jobs gennem et vikarbureau vejen til, at jeg kan generere flere jobs på cv’et og oven i købet får et job at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig deligt ikke at skulle op af sengen på kolde morgene, men jeg savner altså at skulle ud og udføre en opgave.

Nu har jeg så meldt mig, og først nu dukker alle overvejelserne op: Mon det er nok at tilknyttet ét vikarbureau. Hvor længe går der, op til at de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad er timelønnen? Og vil jeg holde af at være vikar?

Min søde veninde er registreret hos Vikarbureau Herlev » http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81,, og hun har tidligere været ansat igennem Vikarbureau Esbjerg » http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81,, da hun boede derovre i Jylland. Hun har nævnt for mig, at hun ofte skulle ud på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det ville være tiltrækkende med et barselsvikariat, hvor man jo kan være knyttet til samme kontor i 7-10 måneder.

Hvis jeg derimod får en hel masse små jobs af måske få dages varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg takler sådan at være ukendt og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Man når vel ikke rigtig at kende navnene på kollegerne, før du skal stoppe igen. På den anden side kommer jeg til at se mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg ikke behøver at holde på.