Moderniser din stalds udtryk med nogle nye galvaniserede staldvinduer

Er hestestalden på din rideskole mørk at se på? Er det tilfældet vil det ofte være oplagt at se nærmere på, om det kunne være en idé at udskifte staldinventar i din hestestald. Med nogle nye design staldvinduer eller hårdttræs stalddøre har du f.eks. mulighed for at ændre bygningens look en hel del for en brøkdel af prisen ift. en totalrenovering af stalden. Er dine heste eller ponyer aktuelt opstaldet i slidte hestebokse, vil nye hestebokse i lærketræ desuden kunne gøre dyrenes velfærd markant større.

Hjemme på mit stutteri investerede vi i efteråret i en kæmpestor modernisering af vores hestestalde. Inden istandsættelsen fik vi rådgivning fra en virksomhed, som havde ekspertise inden for staldinventar til heste. Her fik vi deres bud på, hvilken kategori af hestebokse, som harmonerede med vores behov. Ydermere rådgav de os om, hvordan vi havde mulighed for at modernisere stalden ved at få nogle nye galvaniserede staldvinduer samt stalddøre med vinduesparti. Staldindretningsvirksomheden tilbød endda at levere al staldinventar fra hestebokse til stalddøre og staldvinduer ud fra individuelle mål.

Efter at moderniseringen af staldbygningen på vores gård er udført, er det virkelig tydeligt, hvor meget valget af staldinventar influerer på dagligdagen i vores staldbygning. Ikke alene trives hestene og ponyerne i de nye hestebokse med bue. De nye rummelige hestebokse i lærketræ har også et svingbart sidestykke, der har ført til den daglige udmugning er blevet mærkbart nemmere. Vores stald ser ydermere totalt anderledes ud efter, at de nye stalddøre samt staldvinduer efter specialmål er blevet monteret.

Har din stald også brug for nogle nye stalddøre såvel som staldvinduer? Er det tilfældet vil jeg klart anbefale dig at tage kontakt til det firma, der udførte totalrenoveringen for os. Deres rådgivere var særdeles lydhør overfor hver eneste af vores ønsker, samtidig med at virksomhedens staldinventar udvalg er præcist lige så kæmpestort som kvaliteten er uklanderlig. Af den årsag er de den rigtige staldindretningsvirksomhed at ringe til, uanset om du overvejer at få nogle andre hårdttræs stalddøre eller andet staldinventar til din hestestald.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>