Mødelokaler nær ved København med alt hvad du drømmer om

Er du ved at arrangere et kursus i nærheden af København, og leder du efter nogle gode konferencelokaler? Som en følge af adskillige års baggrund som kursusarrangør råder vi over erfaringen til at arrangere en lang række professionelle sammenkomster fra teammøder til seminarer for medarbejdere. Af den årsag vil vi gerne vide mest muligt, om dit arrangement, så medarbejderne her på stedet har en optimal fornemmelse af, hvad du forventer af os samt vores kursuslokaler. Her på stedet bruger vores medarbejdere informationerne til at sørge for, at du får de mest fordelagtige mødelokaler, der hver især er som skabt til at være en speciel setting for et inspirationsrigt fagligt miljø for dit arrangement.

Mulighed for at koble af er nødvendigt ved ethvert seminar. Vi har til dette formål skabt en lounge, hvor konferencedeltagerne har chancen for at koble helt af massagestolene og måske få nogle høretelefoner på og samle tankerne til musik af en hvilken som helst art. Foretrækker nogle af kursisterne på dit kursus København at koble af udendørs, er det tillige muligt at låne en af de nye ipods, som kan afspille meditationsmusik, og spadsere en tur i vores private parkanlæg. Alt i alt er der således en lang række aktiver ved at se nærmere på vores kursuscenter, såfremt du vil finde nogle skønne mødelokaler København til et møde.

Hvis du benytter vores mødefaciliteter, er det for eksempel muligt for dine gæster at tanke op i løbet af dagen med nogle af forfriskningerne, som står parat på små de små anretningsborde på forskellige steder tæt på konferencelokalerne. Dertil kan vi tilbyde en velanrettet buffetopstilling til morgen og frokost foruden en smagfuld middag tilberedt af gourmetkokke og af friske råvarer, der så vidt muligt er producerede uden sprøjtemidler. Gourmetkøkkenet sørger naturligvis tillige for særlig kost til allergikere, vegetarer og lignende efter forudgående aftale.

Dertil er der et frit vue til de smukke omgivelser i den private park fra mødelokalerne på vores kursuscenter, som tillige kan beskrives som lyse med et praktisk og smart interiør. For at give dig de ideelle vilkår her på vores konferencecenter er alle konferencelokaler ydermere besat med samtlige hjælpemidler, som man har brug for ifm. et fagligt arrangement af enhver art. Mødelokalerne er derfor indrettet med udstyr som for eksempel state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboards, flipoverstativer, computere, trådløst internet samt LCD projektorer. Hvert eneste hjælpemiddel er med garanti i høj kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>