Mit nye GHD glattejern gør, at mit hår bliver helt glat

Krøllet, kruset og tørt er mit hår. Jeg kan ikke fordrage det! Bare jeg havde rigtig langt, 100 procent glat, fint hår eller så blot pæne krøller. Derimod, mit hår er frygteligt. En af mine gode veninder, som i øvrigt har glat hår, snakkede i mandags til mig om GHD glattejern. Hun bruger det selv og hun siger, at det er det bedste glattejern i verden, da det gør håret virkelig glat og blankt.

Jeg var i storcentret med mutter forleden dag og der så jeg pludselig et GHD glattejern i et forretningsvindue. Med det samme greb jeg fat i hende og hev hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg ikke kunne lide mit hår, men hun begyndte bare at skvadre om at jeg da ”havde smukt hår,” og at jeg formentlig havde arvet det fra hende osv. Jeg hørte ikke rigtigt efter. Jeg plagede hende om at hun skulle købe mig et GHD glattejern, og til sidst fik jeg hende endelig overtalt.

Uanset hvad, så forguder jeg mit nye GHD glattejern! Det er virkelig godt, men ikke kun jeg har den holdning. Mine veninder vil nemlig låne det fra mig og siger, at de selv skal ud at købe det samme glattejern. Jeg synes selv, jeg ser meget smukkere ud med dette nye look, og selvom min mor ikke vil erkende det, så mener jeg altså, at hun som mig synes bedre om det end mine krøller.

Jeg vil anbefale jer at anskaffe et GHD glattejern, hvis I som mig hader jeres hår!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>