Min virksomheds kasseterminal er svær at bruge

Lige for nylig blev jeg ansat i et selskab af stor størrelse, hvor jeg for det meste er ude på virksomhedens lager, dog endvidere i vores forretning. Jeg er rigtig tilfreds med det arbejde, jeg har anskaffet mig, men det er faktisk besværligt at bruge alle de forskellige slags maskiner, der er. F.eks. har jeg skullet lære at benytte en håndterminal på lageret plus shoppens et kasseapparat i forretningen. Den kasseterminal, der er på jobbet, er besværligst at bruge, grundet at der er en del knapper. Jeg skal heldigvis ikke håndtere den så ofte. Den håndterminal, vi har på lageret, er til gengæld nice, på grund af at den hjælper mig med at se alle mine ordrer, og derudover behersker den at scanne produkter, så de bliver ført ind i systemet.

Den funktionsrige kasseterminal bliver hovedsageligt benyttet af salgsafdelingen, idet de ekspedierer købere, men på grund af at de er forbundne til min håndterminal, er jeg også nødsaget til at gøre brug af dem somme tider. Det er for det meste oversigten, jeg bruger af egenskaber i vores kasseapparat, fordi den kan give mig oversigt over samtlige af mine opgaver og ydermere virksomhedens kunder, ordrer og varer m.m. Herforuden har shoppens kasseapparat nogle egenskaber angående min kalender plus min løn. Det, jeg allerbedst kan lide ved min håndterminal er, at du kan tage den i lommen og dermed have den med alle vegne, og desuden kan jeg til enhver tid kontrollere mine nye ordrer & inskrive dem, jeg har klaret.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>