Min nye, fancy energimåler forsimpler mit varmeregnskab

I min boligblok er vi i gang med en stor renovering. Arbejdet her inkluderer naturligvis de store steder som spisestue og badeværelset samt fx andre kloakrør. Dog foregår der desuden meget omkring varme- og energiområdet. For eksempel har jeg fået en forbedret energimåler inden for i boligen, der gør både aflæsning og det personlige og fælles varmeregnskab meget nemmere. Den energimåler, som jeg er blevet ejer af, går under navnet fuldelektronisk energimåler. Der findes en lang række plusser okring modellen her. Denne har bemærkelsesværdig præcision, samt denne type er lavet med mange connection tasks. Mit hjems nye energimåler har ubegrænset kommunikation.

På uvilkårlige tidspunkter skal jeg foretage en aflæsning af energimåleren i min bolig. Eller det antager jeg om ikke andet, fordi sådan skulle jeg med den, jeg havde før. Men jeg er ikke klar over, omkring om denne er fancy i en sådan grad, at energiselskabet kan lave en aflæsning fra distance. Hvorom alting er, vil det være fundamentalt at man foretager en nøjagtig aflæsning. Eftersom jeg skal bruge angivelserne til mit personlige varmeregnskab, og dertil skal boligforeningen derudover bruge numrene, på grund af at de ansvarlige udarbejder et kollektivt varmeregnskab med beregning af, hvor meget os beboere henholdsvis må månedligt skal regne med at betale a conto til varmeregnskabet. Og især derfor er undertegnede positiv i forhold til min nye model, idet jeg på denne måde har garanti for, at der med garanti har været en meget nøjagtig aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>