Man slipper ikke for algerens i Norden

Jeg har rigtig mange centrale ting at berette om algerens. Hustage i hele landet er uden regelmæssig algerens virkeligt sarte i forhold til vores dyngvåde foruden ustadige vejr, vi oplever her i Danmark. Tagene er mest udsatte når det gælder alger, som svækker taget. De ofte fugtige vejrforhold og de store temperaturvariationer her i Nordeuropa bevirker, at danske tagbelægninger er yderst udsatte i forhold til algeangreb. Derfor er det enormt betydeligt at pleje husets tag med blandt andet algerens, så man kommer til at forlænge husets holdbarhed.

En jævnlig algerens såvel som ny maling på taget ca. hvert 15. år vil forlænge tagets levetid markant. På den måde bliver det muligt for dig at slippe for en dyr udskiftning af taget. Supplerer du en jævnlig algebehandling med en omgang tagmaling, inden skaden sker, sørger du følgelig for en ideel vedligeholdelse af dit tag. Hyrer du en autoriseret tagmaler, kan du oven i købet få en fordelagtig garanti på den nye tagmaling på 10 – 15 år hvis du investerer i en serviceaftale på algebehandling.

Hvordan og hvorledes fungerer algerens? Såsnart man laver en algebehandling, stænker man en speciel sæbe over samtlige tagplader/sten, som baner sig ind i alle de destruktive alger og algerne ætses væk. Derpå vil alle alger glide ned i takt med, at regnen skyller dem ned. Det er den særlige sæbe, der skåret ind til benet er algerens. Du vil næsten altid observere, at tagets sider, som kigger mod det vestlige verdenshjørne, først vil være uden alger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>