Kvalitets forsatsvinduer i huset

Uagtet at mig og min kone synes godt om vinteren, er det iskoldt at befinde sig i huset, da det ikke er isoleret så godt, og det er ret irriterende. Et af de store vinduer, som vi har i stuen, er smadret, og de trænger egentlig alle og enhver til at blive skiftet ud. Da vinduerne blot er bestående af eet enkelt stk. glasrude, skal de dermed have indsat forsatsvinduer. Selvom vores bolig med tiden er blevet nedslidt, er det virkelig pænt. Blandt andet har vores vinduer et kendetegnende look, som vi faktisk gerne kunne tænke os at beholde. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens vinduer, og det, synes jeg, er fremragende. Dvs. at vi kan få fremstillet forsatsvinduer, der er lig med vores nuværende vinduer.

For at fremstille endnu bedre isolering af aldrende vinduer med kun een enkelt rude, bliver forsatsvinduer brugt. Mange har en gang imellem problemer med dug i relation til deres forsatsvinduer. Dug beskærer udsynet foruden indebærer risiko for i fremtiden at ødelægge malingen samt træet ved ruderne. Forsatsvinduer er i stand til at isolere i en højere grad end moderne vinduer med termoglas, såfremt de monteres korrekt. Lysgennemstrømningen forværres endda ved brug af vinduerne med termoruder. Muligt er det at slippe udenom dug ved at montere det således, at det indre vindue er lidt mere tæt på den indvendige side, end det ydre er udvendigt. Dette betyder, at fugten, der fremkommer imellem vinduesglassene, kan ventileres ud af en større portion frisk luft. Forsatsvinduerne kan bibeholde de gamle, slidte vinduer, der tit og ofte er en betydningsfuld del af huses design.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>