Køb af solceller er steget drastisk her i landet

Københavns klimakonference fik muligvis opmærksomheden omkring solcelleanlæg til at eksplodere, for solcelleanlæggene er klimavenlige. Adskillige personer vælger i hvert tilfælde at kaste penge efter solcelleanlæg, hvis altså folk bor i villa, de ejer. Dette kan skyldes et mix af højere og højere elregninger plus stigende intetresse for at afgrænse klimaændringer. Så vi ser en pointe i at berette visse ting i forhold til de solcelleanlæg, vi forhandler. Længes du efter at spare dig selv for stadigt større dyre elregninger samt, at du skænker boligen den mest miljørigtige energikilde? Med et solcelleanlæg er du sikret, at du ikke bidrager til CO2-udslip eller belaster miljøet på anden vis. Vi giver dig mulighed for at lagre din energi på det tilsluttede elnet takket være vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig praktisk talt en mulighed for med ét at købe den elektricitet, du skal anvende de næste mange år, og praktisk set vil din elmåler komme til at løbe baglæns, hvis solcelleanlægget producerer mere elektricitet, end du og familien kan anvende.

Højkvalitets solcelleanlæg samt kvalificeret rådgivning er særdeles anvendeligt. Vi importerer solcelle anlæg fra Nordeuropa og sælger videre i lige linje til slutkøberen. Derved findes der nul mellemled til at højne prisen, og derfor kan vi præsentere solceller til konkurrencedygtige og gode priser. Vi udbyder solcelle anlæg i super kvalitet med ydelse på op til 6.992 KWh årligt. Vi er altid parate til at vejlede om hvilken model samt omfang af solceller, som er det optimale i den individuelle situation. Således fortæller vi ydermere den bedste udvej når det gælder solceller samt priser til lige dig. Forhåbentlig har du nu en lyst til at blive den lykkelige ejer af kvalitets solceller.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>