Jeg kan virkelig rekommandere en efterskole: design

En efterskole i Jylland, jeg var dér sidste år, jeg tror, at det har været det bedste år nogensinde. Hvad siger du til en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har meget at byde på. Skolen, jeg gik på, var en idrætsefterskole, dvs. en efterskole med fitness plus en efterskole, som havde en masse forskellige former for sportsgrene. Det var fx en efterskole med fodbold og basketball med mere. Samtidig var det en efterskole – musik og en efterskole – design. Min idrætsefterskole i Jylland havde mange gode ting, og dem vil jeg godt forklare mere om. Selvfølgelig havde efterskolen de nødvendige, faglige fag, men den havde også et bredt udvalg af valgfag. Min skole var derudover en efterskole med musik, og der blev jeg oplært i at musicere med adskillige forskellige instrumenter, hvilket var virkelig medrivende. Jeg blev tilmed oplært i at producere tøj, for det var nemlig en efterskole; design. En efterskole – musik & design er nyttig til dig, såfremt du er vild med at lave adskillige forskellige aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ej har lavet før, samt hvis du vil hygge dig sammen med vennerne/veninderne. Grundet det som sagt var en idrætsefterskole, dyrkede man motion næsten hver dag. Jeg kunne egentlig ikke få tilstrækkeligt med motion til slut, så dermed var det rigtig gavnligt, at det derudover var en efterskole, der havde fitness. En idrætsefterskole er rigtig til dig, såfremt du savner mere energi og godt vil blive mere frisk, sund og rask og tilmed glad. Start på en efterskole – design og musik + sportsgrene. Det vil jeg bestemt rekommandere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>