ID-kort – præcis hvad skal du tænke på op til bestilling

De rigtige ID-kort er muligvis også et forretningsområde, I mangler eller har føling med? Eftersom netop jeg er blevet identitetsansvarlig på mit arbejde, er det nu under min jobbeskrivelse at bestille ID-kort. Således har jeg researchet en del om dette felt, men jeg er virkelig stadig engageret omkring, om måske nogen her har begreb om meget mere om ID-kort? Fortrinsvist ID plastikkort.

Hos det print-sted hvor jeg overvejer at bestille plastikkortene fra lige i øjeblikket, fremstiller de i tillæg til ID-kort i plastic også rabatkort + købekort og dertil chipkort. I dette firma laver man ID-kortene i en virkelig god kvalitet. Print-firmaet trykker ID-kortene på kort i plastik i PVC lavet med såkaldt thermotryk, hvor alle farver nedbrændes i hvert enkelt kort. Dette gør, at farverne kommer til at være vand-fast, modstandsdygtig samt praktisk talt ikke vil kunne forsvinde. Firmaet kan trykke i såvel enkeltkrome farver som i fire-farvet print, hvilke også ydermere hedder CMYK-farver.

Disse ting virker hele vejen igennem meget positivt. Men eksisterer der potentielt et firma, der er en stor del fortrinligere til at lave flotte ID-kort end de folk, jeg har fundet? Smid for alt i verden en besked, hvis nogen af jer er klar over nogle gode print-steder. I øvrigt er området her i den grad interessant synes jeg, at have fået titlen som den fælles ansvarlige for. Bare den ting at blive klogere på et for mig helt nyt område som ID-kort er, eftersom det spænder over et helt igennem centralt område. Jeg har mit daglige virke hos en forholdsvis stor virksomhed, hvor der bliver lavet farlige produkter. Af denne grund er det vigtigt, at samtlige døre og porte altid er lukkede, og dertil at hver og én ved, hvem de andre hedder takket være alle de gode ID-kort. På denne måde vil der aldrig kunne luske sig en spion ind hos os fra vores største konkurrenter. Men for at opsummere – så lav endelig en kommentar, dersom I er mere erfaren med ID-kort end jeg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>