Hvilket betragtes som værende privilegiet ved pallerammer til grøntsagshaven?

Kunne du tænke dig at eje nogle urtehaver, på grund af, at du står som ejer af en have? Præcis hvordan, disse urtehaver kan designes, synes det nok vanskeligt for dig at finde ud af i den situation. Jeg kan give et simpelt forslag – pallerammer.

Sædvanligvis er pallerammer nok ej noget, størstedelen plejer at associere med blomster, men de forekommer sig rent ud sagt rigtig funktionelle! Pallerammer bruges normalt til bedre at kunne balancere sager på træpaller, og pallerammerne bliver lette lige at pakke sammen, hvis de ej benyttes. Dit blomsterbed kan faktisk blive i netop den højde, du foretrækker, fordi de har mulighed for at stables stabilt ovenpå hinanden, hvilket anses som en af de største fordele ved at anvende pallerammer til urtehave. En komfortabel luehøjde, holder rødderne bort fra forurenet muld, & forhøjer jordvarmen rundt om urterne, udmunder det i. Dårligt og naturligt træ er pallerammer sædvanligvis produceret af, hvorfor de ej bør hvile på jorden. Man kan i stedet beklæde indersiden med vandfast materiale.

At de har en fin størrelse er noget andet praktisk ved at bruge pallerammer som højbede. Jeg mener personligt, at de har en rigtig perfekt længde til små køkkenhaver med blomster og grøntsager, men de fleste mennesker føler eventuelt, at pallerammer virker alt for lille en størrelse.

Det bedste råd er måske, at man bare skal forsøge sig frem. Hænder det, at man fortryder, at man fik fremstillet et blomsterbed af dem, er det lykkeligvis ikke de store penge, der er gået tabt, da pallerammer heldigvis er billige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>