Glasblæsning af kobber giver emnet en smuk finish

Søger du en æstetisk teknik til overfladebehandling af metaller som f.eks. rustfrit stål og aluminimum, er glasblæsning af materialet i de fleste tilfælde det selvfølgelige alternativ. Her får du reelt mulighed for at forvandle emnets rustikke overflade til en elegant samt glat fremtoning. Dette kan man fordi, at den proces, som gennemføres ved en glasblæsning, eliminerer urenheder og mærker i overfladen så forsigtigt, at den efterfølgende er fuldstændigt perfekt. Det indebærer, at glasblæsning er perfekt til alle anvendelsesområder fra medicinsk udstyr til køkkenudstyr.

Et af de største plusser ved glasblæsning frem for andre former for overfladebehandlinger til stål er imidlertid, at de glasperler, som bruges, ikke er slibende for overfladen som det for eksempel kan forekomme med sand. Den manglende slibende effekt fører ikke mindst til de utallige æstetiske goder, som der er ved netop glasblæsning. Ydermere bevirker den manglende slibende effekt, at det i mange tilfælde ikke vil være en nødvendighed at udføre et efterfølgende trin i processen som for eksempel anodisering for at eliminere værktøjsmærker og få en optimal beskyttelse mod korrosion.

Hyrer du et professionelt metalsliberi til at fuldføre glasblæsningsopgaver for dit firma, er der ikke nogle begrænsende omstændigheder for, hvad der kan lade sig gøre på det visuelle plan, hvis du vælger at bestille en specialopgave. Nogle steder kan du f.eks. få lavet glasblæste logoer på produkter som f.eks. service ved hjælp af en specialudviklet glasblæsningsteknik. Desuden kan du vælge at få udført en glasblæsning af andre materialetyper som for eksempel messing, træ eller kobber som enten serie- eller stykproduktion til en særdeles attraktiv pris hos de fleste af de forskellige stålsliberier.

Leder du efter en optimal form for afrensning, eksisterer der som følge heraf mange årsager til at bruge penge på glasblæsning i stedet for de øvrige bearbejdningsmetoder til stål som tilbydes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>