Gardiner og markiser, hjælp

Er farmors aldrende, flæsede gardiner, ubevægelige samt grå efter en menneskealders tobaksforurening, samt så vægtige samt mørke, at de umuliggjorde 50% af lysindfaldet udefra, også i dit tilfælde det, du tit associerer med betegnelsen gardiner?

Da jeg flyttede til en ny lejlighed et andet sted, kan du nemt forestille dig, at det ikke ligefrem var gardiner, som jeg tænkte på. Det gik dog snart op for mig, at diverse slags vinduesdækkelse er praktisk. Både for at leve uden sol indenfor, dertil desuden for at skabe sig et privatliv. Indrømmet – gardiner er uundværlige, desuden med glæde en markise samtidig, for at terrassen er til at befinde sig på på solskins- og regndage. Upraktiske og tunge gardiner er, heldigvis, overhovedet ikke på mode. Der fås uendeligt mange varierende modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus oven i købet gardiner, der miljøvenligt nedsætter dit varmeforbrug.

Nok er der også utrolig meget, som bør vurderes, når man skal finde sine gardiner.Hvor, & hvilken vinduestype, er der tale om? Hvilken funktion skal dine gardiner have? Er der krav til betjeningen? Nuancer & billeder?Markiser ses også i en uendelig samling. Både som skygge, læ for vinden, afskærmning eller tag.

Hvad enten der er tale om markiser eller gardiner, er det sikreste vist at besøge en uddannet, hvilket betyder, at du netop er i sikkerhed mht., at du får gardiner eller markiser, der er sublime til dig, og netop på mest perfekte måde møder dine forventninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>