Gardiner bliver man nødt til at have

Mangler du ligesom mig nogle nye gardiner? Jeg er lige flyttet og har opdaget, at jeg skal købe nye gardiner. Gardiner affilieres ubevidst med mormors gamle, mønstrede gardiner, statiske og falmede resulteret af lang tids røgforgiftning, desuden så enorme og ugennemsigtige, at de blokerede for halvdelen af sollyset fra vinduet. Derfor var det nærmest ikke gardiner, som jeg funderede over, da jeg flyttede til en herlig lejlighed , da jeg flyttede hjemmefra. Det gik vist snart op for mig, at nogen type af vinduesdækkelse er nødvendigt. Også med hensigten at slippe af med for stor en mængde lys indendørs, samt gerne for at skabe sig et privatliv.

Indrømmet – når solen brænder, skal der gardiner til, og hvorfor ikke en markise ved siden af, for at balkonen kan bruges. Til alt held er uelegante og blytunge gardiner out of date. Der fås en del forskellige slags gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og dertil gardiner, som miljøvenligt sænker din elregning. Der findes dog oveni en del, der må tages højde for, før gardinerne udvælges. Hvor, & hvilken vinduestype, diskuteres? Hvad skal dine gardiner anvendes til? Er der idéer til betjeningen? Kontraster & billeder? Markiser laves desuden i en uendelig samling. De laves som skygge, blokering af vind, tildækning og tag. Hvis du på denne måde vil være lovet, at du ender med gardiner samt markiser, som er sublime til dig, og mest perfekt møder dine behov, er det hurtigste helt sikkert at finde en uddannet, hvad enten det gælder markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>