Frankeringsmaskine: giv din tunge en velfortjent pause

Idet din virksomhed poster ret meget post hele tiden, kan man sagtens spare dyrebar tid ved hjælp af en frankeringsmaskine. Man bliver tvunget til at sidde og slikke på dem, udover at frimærker ej blot virker sygt dyre, men frimærker kan desuden være svære at anskaffe sig. Stil i stedet dine breve i en beholder, og et øjeblik senere er de frankeret flot i forhold til deres vægt, samt bærer endda virksomhedens emblem. Bestemt af, hvilken frankeringsmaskine, du har, kan du få frankeret kuverter i en eventyrlig hastighed: så meget som 10.000 breve i timen!

I stedet for et hurtigt påklistret klistermærke, synes nogen let enige om, at det er temmelig fagligt og synes seriøst, hvis man modtager et maskinfrankeret brev. Virksomhedens slogan på konvolutten forøger blot troværdigheden.

En frankeringsmaskine sælges indeholdende touch screen, så alle nemt & hurtigt har mulighed for at udvælge den søgte tekst, samt oven i købet bevirker en brevvægt i ens frankeringsmaskine, at du undviger underfrankering. Din virksomhed kan hurtigt begynde på at opspare penge, da det er fantastisk hurtigt at montere en frankeringsmaskine. I den situation, at man bekymrer sig om naturen, er det derudover dejligt at vide, at din frankeringsmaskine er produceret med hensyn til regeringens miljøkontrolleringer & kun med brug af miljøvenlig el.

Så start hellere hurtigt med at sende breve.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>