Foretrækker jeg og min mand trægulv, gulvtæpper, laminatgulv eller parketgulv?

Idag skal jer skønne folk endnu engang læse angående, hvor langt vi er vedrørende husprojektet.

Jeg og manden står før vi ved det over for beslutningen om husets gulve i mandens og mit evige projekt med at ændre og ordne vores aldrende villa. Det umiddelbare valg er et trægulv, men så kan vi såvel vælge et småpebret parketgulv, et mere prisvenligt laminatgulv, eller hvorvidt manden og jeg f.eks ønsker gulvtæpper ud til badeværelset, så ungerne og os ikk fryser om tæerne i de kolde morgener.

Vi gør os kloge på håndværk og renovering med dette husprojekt. Tidligere inden jeg og ham nåede til at beslutte gulve, der har vi bare tænkt trægulv som vi var enige i. Men derefter satte vi os ind i hvordan et styks trægulv er sandelig ikke udelukkende er et trægulv. Nææh nej gulvet i træ kan vælges som parketgulv, laminatgulv eller som et styks massivt trægulv i solide planker, hvilket vi givetvis ik får råd til.. Nøj alle de valg

Ronnie & jeg har fået foreslået at kaste vores kærlighed på et mere råt gulv og kombinere det med varme og bløde gulvtæpper. Det virker evt. ikk’ík’ specielt genialt at lægge gulvtæpper, nu manden og jeg ønsker os bomuldshund. Man kan samtidig debattere at gulvtæpper er lunt hvor vi sover. På den måde kan vi supplere trægulv eller parketgulv med gulvtæpper.

Mellem manden og mig har der længe været enstemning omkring at parketgulv der har sildebensmønster syner vældigt fint, men dyrebart. Men samtidig har parketgulv længere slidstyrke som man kan afhøvle på en del gange. Mange gange slibning kan man så vidt vi har forstået ikke rigtig når man vælger laminatgulv, som desuden er en kende kunstig at se på. Til gengæld kan vi ligge et laminatgulv direkte på vores eksisterende gulv og sæbebehandling er ikke noget der behøves. Tillige er et styks laminatgulv let at pleje. Hmm tænke tænke. Kanske ku’ jeg spørge om mine venners erfaring med parketgulv, gulvtæpper, trægulv og laminatgulv.