Få fat i den ideelle vandkøler til dine ansatte

Ønsker du at sikre, at dine ansatte er produktive fra de kommer til de går, er en vandkøler fra en anerkendt producent en investering med et væld af plusser. Sørger du for at medarbejderne uden besvær har adgang til at få frisk samt velsmagende vand hele tiden, er det nemlig meget mere sandsynligt, at de væsentligt lettere kan holde tempoet oppe. Får du samtidig fat i en automat fra Wittenborg, har dine medarbejdere oven i købet ultra kort til friskbryggede kaffe- og espressodrikke samt øvrige varme drikke.

Er du i tvivl om, hvilken ny vandkøler eller en Wittenborg automat med varme drikke du bør få fat i til din virksomhed? Allerede før du udser dig en model, blandt den lange række af udgaver på markedet, er det bedst at tage stilling til, cirka hvor mange ansatte der reelt regner med at blive forfrisket ved den nye Wittenborg kaffeautomat eller vandkøleren. I den forbindelse er det naturligvis bedst at i de fleste tilfælde se nærmere på, hvad for en position Wittenborg kaffeautomaten skal have i virksomheden.

Det er muligt for dig at sikre dine ansatte mod skadelig bakterievækst og oven i købet nyde godt af en fleksibel løsning, hvis du udelukkende går efter en såkaldt ‘Bag in a box’ vandkøler, når du skal anskaffe en kvalitets-vandkøler. Disse fås i et skønt design, og du kan købe dem i enhver størrelse samt med en lang række monteringsmuligheder. I forhold til udseende og funktion, har du også talrige muligheder, såfremt du i stedet ønsker at investere i en automat fra Wittenborg til te, varm kakao og kaffe – kun din fantasi begrænser dig.

Lige meget om du har behov for en ny Wittenborg kaffeautomat, en ny vandkøler eller begge dele, har du de fleste steder mulighed for at beslutte dig for at købe den up front eller lease den alt efter økonomiske situation. Der er ydermere de fleste steder meget favorable finansieringsmuligheder. Du skal som følge deraf blot købe den vandkøler eller Wittenborg kaffeautomat, der matcher dig og dine medarbejderes ønsker – så er du garanteret, at medarbejderne er friske til de går hjem når dagen er ovre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>