En kaffeautomat på arbejdet – og i hjemmet

Jeg er foran computerskærmen hele arbejdsdagen, og mit arbejde er i en bank. Jeg er glad for mit job, men så idet jeg har fri, skal jeg dog hjem til mit andet arbejde – og det er nemlig mine tre børn. Jeg lever i et stort hjem sammen med Thomas og vores 3 dejlige børn på tre, seks og otte år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, alligevel er det hårdt at passe både arbejde og alle mine børn. Og så sover jeg ikke så godt når det er nat, fordi den mindste søn græder en god del, og dermed må jeg vågne og så få ham til sove igen. Det betyder, at jeg oftest er søvnig når jeg er på arbejdet, men heldigvis har vi en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan være foruden.

Det første, jeg gør, når jeg kommer på arbejde, er, at gå hen til kaffeautomaten og lave en god kop kaffe. Vi har haft adskillige kaffeautomater i løbet af årene, men ikke alle sammen har været ligeså gode som de andre. Den spritnye kaffeautomat er den bedste af dem alle, og derfor kan jeg så indrømme, at en skøn kop kaffe altså kun kan laves af en god kaffeautomat ligesom den, vi har nu.

Den koffein, som er i kaffen gør, at jeg forbliver vågen, men jeg kan virkelig også godt lide smagen hos en velsmagende kop kaffe. Jeg slubrer to-tre kopper, imens jeg er på job, men hver gang jeg er hjemme, har jeg bare ikke tiden til at gøre det. Det ærgrer mig egentlig ret meget, så dermed vil jeg gerne drikke en kop kaffe, hver gang jeg er kommet hjem og eventuelt når det er blevet aften. Nu overvejer jeg at købe sådan en kaffeautomat, vi har henne på min arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>