Det synes vanskeligt at finde pallerammer, der evner at overleve direkte kontakt med jord

Har du lyst til at opføre nye køkkenhaver, dersom du er i besiddelse af en husgrund? Netop hvordan, disse bede bør opføres, er det evt. problematisk for dig at finde ud af i den situation. Pallerammer er et enkelt forslag, jeg ligger inde med.

Lige det, man ville associere med haven, bliver pallerammer egentlig sædvanligvis ikke rigtig, men de forekommer sig faktisk vildt funktionelle! Pallerammer benyttes traditionelt til nemmere at kunne balancere ting ovenpå industripaller, og de bliver problemfrie lige at pakke sammen, når rammerne ej anvendes. Såfremt man anvender pallerammer til bede er den vigtigste fordel, at rammerne kan placeres solidt ovenpå hinanden, hvilket giver det resultat, at dit køkkenbed reelt kan bygges i netop den højde, du behager. Det giver både en behagelig luehøjde, holder bedet væk fra forurenet muld, plus forøger jordens temperatur rundt om blomsterne. Blot må man huske, at pallerammer sædvanligvis er fremstillet af meget dårligt plus ubehandlet træværk, hvorfor de ikke må hvile på jordbunden. Man bør eventuelt dække kontaktfladen med plastik.

Noget andet godt ved at bruge pallerammer til at være bede bliver, at rammerne har en fin længe. At pallerammer besidder en temmelig optimal længde til mellemstore køkkenhaver indeholdende smukke planter & urter tænker jeg selv, men størstedelen, synes eventuelt, at pallerammer er alt for små.

At man blot skal kaste sig ud i det, er nok det mest perfekte tip. Hænder det, at man fortryder, at man fik lavet et blomsterbed af dem, bliver det heldigvis ej alle ens penge, som blev anvendt forgæves, da pallerammer lykkeligvis er billige.