Brug økologisk pålæg, fjerkræ og svinekød i madlavningen for at få en endnu bedre smag

Med offentlighedens støt stigende fokus på sundhed, som har præget de seneste år, har økologitrenden bredt sig som en løbeild i hele Danmark. Der er nemlig kommet fokus på sund mad, og derfor skal råvarerne være gode!

Som langt de fleste allerede ved, findes der et utal af plusser ved økologiske varer. Økologisk kød – der tæller produkter som eksempelvis pålæg, svinekød og fjerkræ – er nemlig både renere og giver en væsentligt bedre smag end andet kød. Eksempelvis indeholder økologisk pålæg som regel en meget højere procentdel end andet pålæg, der ofte bliver marineret i vand. Dvs., at du egentlig får mere ud af pengene, når du vælger økologisk pålæg!

Herudover er økologisk fjerkræ og svinekød af en betydeligt højere kvalitet. Dyrene får nemlig mere motion og får godt og sundt foder, hvilket giver en bedre struktur og smag i kødet.

Det betyder samtidig, at du, såfremt du bruger økologisk fjerkræ og svinekød, kan vide dig helt sikker på, at dyret indtil slagtningstidspunktet har haft et godt liv. Flere slagtedyr er nemlig tvunget til at leve under rædselsfulde forhold, som både er skyld i mistrivsel og voldelig adfærd. Sådanne forhold er ikke blot moralsk forkerte – de har også indflydelse på kødets smag, da dyrene pga. pladsmangel lever et både uhumsk og indskrænket liv.

Når du vil glæde dig selv og din familie med velsmagende kød af høj kvalitet, skal du derfor købe økologiske varer, når du handler svinekød, pålæg eller fjerkræ. Det kommer både dig selv og dyrene til gode!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>