Børnefødselsdag for det yngste barn op imod havelåger + hegnsstolper

Min mand ser i øjeblikket ikke ud til at kunne tænke på noget som helst end hegnsstolper og havelåger, mens mor her tuller rundt & funderer over barnets fødselsdagsfest med valget af lagkage plus boller. Arhmenaltså. Vi ska’ tage os sammen og få skifte husets svækkede gitterværk, og projektet gør at manden og jeg ska’ have ubrugte hegnsstolper og at vi må beslutte os mellem mange divergente havelåger. Fint nok, men kan det ik lige stå standby til børnefesten, hvor vi får 20 kiddos på besøg, er klaret? Det synes praktiske jeg bli’r pænt hektisk at fikse på egen hånd.

Jeg har ikke skænket mine præferencer når det kommer til hegnsstolper og havelåger en tanke. Hegnsstolper og havelåger har før været noget, der var der, hvor jeg da jeg var barn og ung har haft barndomshjem. Men ham og jeg skal vælge sådan noget, nu hvor manden og jeg ejer murermestervilla. Min kæreste har fundet lidt favorable producenter på nettet men vil ikke afgøre valget af om vi skal have hegnsstolper i træ eller aluminium. Personligt er jeg sandsynligvis mest begejstret for træstolperne, men jo det kan ozz være at aluminiums hegnsstolper er temmelig fine i udseende og mere holdbare?

Min kæreste og mig talte hvorvidt vi skal ankøbe en høj låge, og for nyligt har manden fundet nogle flotte og solide havelåger, der endog også kan låses. Den tanke lyder godt, da mig og kæresten lever på et sted, hvor der har været talrige indbrudsforsøg.

Efter at børnehaveungerne er blevet underholdt med kirsebærlagkage og underholdning, så kan jeg og ham i fællesskab købe hegnsstolper og havelåger. I modsat fald regner moi ikke med, at travle jeg får fred for mandens snakkeri vedr. haveplaner, fordelene der har havelåger med lås og hegnsstolper i træ versus aluminium.