Book stand up via firmaet, jeg har startet

Vil I alle assistere med at lade budskabet spredes. book underholdning. For kort tid siden er jeg gået i gang hvor jeg er selvstændig eventmager, og af denne grund står jeg for booking af en bred vifte af underholdning. Det vil sige forskellig forskellige bands og staup komikere. Som det både fede og hårde er det en presset erhvervsbranche at markere sig i, og således har jeg brug for alles hjælpende hånd. På anden vis kan jeg nok ikke skaffe penge tilstrækkeligt i forhold til at få overskud på betalingsbalancen. Det gælder om at komme ind på markedet inden for erhvervsområdet m. book livemusik. Den store drøm vil være, at hver gang en eller anden overvejer eller får lyst til at lave en søgning på nettet på f.eks. book stand up, så vil jeg være nummer 1-2 eller 3.

Som en start fik jeg forbindelse til temmelig mange artister. Jeg spurgte dem, hvorvidt jeg måtte varetage bookingen af dem som stand up’ere. Klart nok fandtes der artister, der afslog mit tilbud, således har jeg haft meget opgaver og ikke mindst skuffelser her optil. Men jeg adspurgte hver enkel, om mon ikke det skulle være deres navn, der kom op, når nogen udtalte ordene book måske livemusik. Hvilket som regel altid var et markant argument. På denne måde hentede jeg adskillige anerkendte mennesker under mine vinger. Bestandigt savner jeg, at folk spreder forlydenet om mit bureau med bookingen af stand up til jeres netværk. Jeg drømmer jo om komme ind i branchen som initiator.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>