Afprøv vores åbent hus og andre gode aktiviteter

Drømmer du om at være gæst til en åbent hus-dag på en efterskole, du overvejer at vælge? Her på den her efterskole har vi efterskole åbent hus tit og ofte. Så rumsterer der en masse gigantiske betænkninger, om måske du skal på efterskole samt hvilken skole, du vil foretrække, kan du slippe for at vente længe på at få viden om efterskolen her og vores lærerstab, de tre faglige linjer, jeres værelser samt de skønne omgivelser. Og noget helt andet – Har du dyrket meget windsurfing, eller har du blot længe drømt om at blive god til det? På det her sted gør vi det enkelt at kombinere 10. klasse, efterskole & windsurfing.

Med et år i 9./ 10. klasse her på efterskole, Jylland, m. efterskole adventure, kommer du til at blive testet i alle mulige aspekter af outdoor samt natursport. Derudover undervises du på et trin, som virkelig er ekstremt godt, foruden mindst 3 ekspeditionsuger ud i andre verdensdele gennem efterskoleåret. Samt i hvert fald mindst udvekling med klasse international efterskole. Kunne du tænke dig at blive elev på en friluftsliv efterskole, hvor rejser er med til for dig at skabe erfaringer, for ever? Hos os på denne efterskole adventure er rejser virkeligt en central del af dit efterskoleår, pga. at du ikke blot oplever en fælles skiferie. Vi arrangerer, og du skal dertil på to rejser, hvor du kan teste dine hobbyer internationalt. Vores efterskole-dans kan du prøve om eftermidagen. På en efterskole med musik og dans, mm er sport et af de sjove valgfag.

Det kan være, at kreativitet udgør det mest optimale, du gerne vil lave på efterskole. Efterskole åbent hus er et redskab til at gøre, at du bliver realistisk i forhold til, hvorvidt det rent faktisk er således. Sådan set kan du både eftesrkole med international klasse – Nordjylland eller en musikefterskole i Jylland. Som sådan vil du på en måde på netop vores efterskole Jylland kombinere idrætsefterskole & musikefterskole. Drømmer du om at sammensmelte efterskole heste? Efterskole Jylland kan du vælge at kombinere med musikefterskole. Ydermere har vi på denne efterskole ridning som en linje. Vil det være tiltrængt med en fornyelse i 10-klasse, og har du svært ved at beslutte dig for, om du vil vælge idrætsefterskole eller have meget internationalt? Hvis du tager visionær international efterskole her på efterskole Jylland, kan du få både og. På denne måde vil du forbedre talentet for dans, idet du tager på idrætsefterskole her ved Limfjorden. Med 1 år på musikefterskole med linjen medier, skal du på gode rejser til destinationer som f.eks. Irland + udflugter sammen med friluftsliv. Her skaber det for dig en rammerne for at skabe globale kontakter når det gælder f.eks. sport, musik eller fx Adventure.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>