Afhold dit kursus i København i konferencelokaler hvor dine kursister bliver kræset for

Er du på udkig efter de ideelle mødelokaler til et kursus København? Som en følge af mange års baggrund i kursusbranchen besidder vi ekspertisen til at udgøre kulissen for hvad som helst lige fra forretningsmøder til kongresser. som følge deraf gør vores ansatte en dyd ud af, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så medarbejderne her på stedet ved hvad dine ønsker såvel som forventninger til personalet og vores konferencelokaler. Svarene bruger vi til at sikre valget af de rette konferencelokaler, som hver især er skabt til at være en enestående kulisse for et komfortabelt kursus København.

Der er et enestående vue til de grønne træer i den omkringliggende park fra rummene på vores kursuscenter, der samtidig fremstår som charmerende med et smukt interiør. Ydermere er vores konferencelokaler her på stedet indrettet med hver en ting, som du som kursusleder eller lignende muligvis kan få brug for under et fagligt arrangement af en hvilken som helst art mhp. at give dig som arrangør de bedst mulige vilkår. Konferencelokalerne er således indrettet med hjælpemidler som for eksempel anlæg til afspilning af DVD, video eller lyd, whiteboard tavler, flipovers, computer, trådløst internet og projektorer. Det hele er med garanti i i en stand, der er markedets bedste.

Det er muligt for dine konferencedeltagere at tanke op mellem oplæggene med lidt af de delikatesser, der hele tiden står klar på buffeter overalt uden for konferencelokalerne, hvis du lejer vores mødefaciliteter. Dertil kan du forkæle dine gæster med en velsmagende buffetopstilling til morgen og frokost og ikke mindst en smagfuld gourmetmiddag af lokalt producerede råvarer, som i så vid udstrækning, det er muligt, er producerede under økologiske forhold. Kokkene på kursuscentret sørger selvfølgelig tillige for specialtilpassede menuer til gæster, som er veganere, vegetarer, allergikere eller lignende efter aftale.

Tid og rum til at slappe af og følge op på de mange input er nødvendigt under et møde. Vi har til det formål indrettet et komfortabelt stillerum, hvor dine konferencedeltagere har chancen for at gøre brug af en massagestol eller oven i købet låne nogle af vores høretelefoner og samle tankerne til musik af en hvilken som helst art. Har man behov for at trække lidt frisk luft, er det desuden en oplagt mulighed at gøre brug af en af vores ipods, der er fyldt med afstressningsmusik, og slentre ud på en spadseretur i den storslåede slotspark. Er du på udkig efter nogle attraktive konferencelokaler København til dit møde, er der dermed adskillige gode grunde til at tjekke vores konferencecenter ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>